KONTAKTA OSS

Kontakta oss

Du når oss på 0763 - 48 00 84

BOKA KONSULTATION

KONSULTATION

Du är alltid välkommen på konsultation när du har frågor och funderingar kring en eller flera behandlingar. På konsultationen går vi noga igenom dina önskemål och förväntningar och låter dig veta vad som är möjligt/rimligt att kunna uppnå.

Vi ger dig ett kostnadsförslag och behandlingsplan. Vi tänker långsiktigt med naturliga resultat.

Konsultationen kostar 500 kr men väljer du att genomföra din behandling inom en månad drar vi av kostnaden på behandlingspriset.

BOKA BEHANDLING

Kontakta oss

Du når oss även på telefon

KONSULTATION

Du är alltid välkommen på konsultation när du har frågor och funderingar kring en eller flera behandlingar. På konsultationen går vi noga igenom dina önskemål och förväntningar och låter dig veta vad som är möjligt/rimligt att kunna uppnå.

Vi ger dig ett kostnadsförslag och behandlingsplan. Vi tänker långsiktigt med naturliga resultat.

Konsultationen kostar 500 kr men väljer du att genomföra din behandling inom en månad drar vi av kostnaden på behandlingspriset.

VÄCK DIN INRE SKÖNHET

MED PERSONLIG BEHANDLING AV HUDVÅRD OCH BOTOX

I LOMMA, MaLMÖ OCH MOTALA

Upplev Skönhetens Harmoni

Förstärk Din Naturliga Prakt

med Botox & FillerS

Vi är din specialiserade klinik för estetiska injektioner och effektiv hudvård i Lomma. Som en av sydsveriges främsta aktörer inom området är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa behandlingar. Vår passion är att hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål och ge dig den bästa möjliga vård. Hos oss möter du hudterapeuter med gedigen utbildning och omfattande erfarenhet.

Vi är även stolta över att vara Scanex Medical Systems referensklinik för Fotona och Nordlys IPL, vilket bekräftar vår kompetens och engagemang för att använda ledande teknologi inom skönhetsvård. Genom att kombinera avancerade tekniker med våra experters expertis kan vi erbjuda dig säkra och effektiva behandlingar.

Vi är fast beslutna att skapa en säker och professionell skönhetsbransch. Genom att följa de högsta standarderna och riktlinjerna strävar vi efter att ge dig en trygg och behaglig upplevelse. Vi är dedikerade till att erbjuda den bästa vårdkvaliteten och resultaten, samtidigt som vi sätter din välbefinnande i fokus.

Välkommen till vår klinik för en professionell och resultatinriktad skönhetsvård i Lomma. Kontakta oss idag för att boka en konsultation och låt oss hjälpa dig att nå dina skönhetsmål.

LOMMA/MALMÖ

Vi har vår bas i Lomma och varit här sedan starten 2012. Några flyttar har det hunnit med så klart. Här kan du boka tid för alla typer av injektionsbehandlingar men även resultatinriktade hudvårdsbehandlingar. 

Vi är återförsäljare av ESSE, Elixir, Dermaceutic samt Mesoestetic.

Sofie & Jennie som är två välkända & erfarna namn i branschen där kvalité och perfektion är ledord de lever efter. Med ett proffsigt bemötande och en tydlig dialog arbetar de för att få den bästa behandlingen för just dig. Du hittar alla lediga tider genom att klicka på knappen "Boka här".

Nummer till kliniken & för att boka konsultation 0763-48 00 84

MOTALA

Nu finns vår filial i Motala på Kyrkogatan 8. Här kan du boka tid för alla typer av injektionsbehandlingar samt resultatinriktade hudvårdsbehandlingar

Vi är återförsäljare av ESSE, Elixir, Dermaceutic samt Mesoestetic.

Sofie besöker Motala regelbundet under hela året. Du hittar alla lediga tider genom att klicka på knappen "Boka här"

För att boka konsultation hos Studio Sofie vänligen ring eller smsa 0763-48 00 84

Sofie Moberg på Studio Sofie.

SOFIE MOBERG

VD, LEG SJUKSKÖTERSKA

Grundare och VD för Mindful Beauty (Studio Sofie) i Lomma. Med ett estetiskt öga för både helhet och detaljer kan du känna dig trygg med ditt val av behandlare!

Jag har förmånen att ingå i Allergan Medical Institute och på kliniken arbetar vi till största delen uteslutande med deras filler Juvederm och toxin BOTOX/Vistabel. För att kunna erbjuda er trygga och säkra behandlingar med det senaste inom branschen, och för att kunna ta del av forskning och utveckling inom branschen, deltar jag regelbundet på kongresser och utbildningar där några av världens främsta plastikkirurger utbildar som bla Mauricio de Maio.

BEHANDLINGAR

BOTOX

Den bäst utförda injektionsbehandlingen är den som inte uppenbart syns! Med vår långa erfarenhet och estetiska blick vågar vi påstå att vi garanterat kan ge dig ett piggare och mer avslappnat uttryck. Med säkerhet och perfektion som ledord välkomnar vi dig som ställer höga krav på de produkter som används såväl som kunskapen hos och relationen till din behandlare.

FILLERS

Fillers består av hyaluronsyra vilket är ett ämne som finns naturligt i kroppen och medverkar till att ge huden fukt och volym. Med åldern minskar detta ämne i huden vilket resulterar i att volymen i ansiktet minskar samt att rynkor uppstår. En injektionsbehandling med hyaluronsyra kan hjälpa till att återställa den förlorade volymen eller få en volymökning på områden man önskar.

IPL / LASER

Framtiden stavas laser, laser erbjuder stora möjligheter för estetiska och hudföryngrande behandlingar helt utan kirurgiska ingrepp. Det är viktigt att välja rätt laserbehandling för rätt användningsområde, vi på Studio Sofie erbjuder IPL (Nordlys) , Fraktionerad laser samt Fotona. Vi är stolta över att vara Scanex Medical Systems referensklinik för IPL och laser.

PROFHILO

Snabb och enkel väg till friskare hud! Profhilo ger utmärkta resultat som ensam behandling eller kombinerat med Botox, fillers, IPL/laser eller PRX-T33.

Profhilo är banbrytande för din hudhälsa. Den stimulerar kollagen- och elastinproduktionen för förbättrad struktur och elasticitet. Reducera linjer, rynkor och slapp hud. Kompatibel med andra behandlingar.

Boka en konsultation idag för att upptäcka Profhilos fördelar. Få vackrare hud på några enkla steg!

HUDVÅRD

Oavsett om du vill bevara en redan fin hud eller behöver hjälp med hudsjukdomar som Rosacea eller Acne, har vi behandlingar och produkter för att hjälpa dig. Vi är stolta över att vara utvald klinik för att arbeta med och sälja ESSE.

Få skräddarsydda behandlingar och produkter för dina hudbehov. Vi strävar efter enastående resultat och en sund och strålande hud. Kontakta oss för en konsultation och upptäck ESSE-produkternas fördelar för din hud. Välkommen till Studio Sofie!

KONSULTATION

Konsultation är fr.om 1 juli 2021 lagstiftat. Det innebär att du som ny kund, men även du som inte gjort en viss typ av behandling hos oss på 6 månader, måste konsulteras och ha 48 h betänketid. Konsultation kan göras på kliniken men även via telefon!

CERTIFIERADE

Estetiska injektionsrådet är en sammanslutning av fristående specialister som representerar olika branschorganisationer inom plastikkirurgi och estetisk injicering. Estetiska injektionsrådets målsättning är att öka skyddet för den enskilde patienten som genomgår en estetisk injicering. Estetiska injektionsrådet är en ideell nonprofit-organisation.

RECENSIONER

"Bara positiva saker att säga om Sofie och hennes behandlingar. Otroligt proffsig. Fina resultat och man känner sig väl omhändertagen. Väldigt lugn och metodiskt när hon jobbar, vilket känns tryggt. Flexibel med öppettider vilket är guld för oss som inte jobbar vanliga kontorstider."

RECENSIONER

"Känner mig trygg i Sofies händer. Hon ser exakt vad som kan göras, och inte ska göras, för att framhäva mitt vackraste jag."

KONTAKTA OSS