Annelie Tavassoli

Leg. Sjuksköterska och Hudterapeut

Mitt namn är Annelie Tavassoli och jag är Mindful Beauty´s (Studio Sofies) nyaste tillskott. Jag ser så fram emot att börja jobba tillsammans med mina nya härliga kolleger och såklart, att få träffa er kunder!

Jag är utbildad Sjuksköterska med en Kandidatexamen i omvårdnad samt utbildad Hudterapeut inom avancerad hudvård. Totalt har jag 6 års utbildning och 11 års erfarenhet som kosmetisk sjuksköterska/injektionssjuksköterska och de senaste 6 åren har jag arbetat i Köpenhamn. Jag älskar mitt yrke och strävar alltid efter att utvecklas och bli bättre, jag ser därför till att ständigt följa med och uppdatera mig i den forskning som bedrivs i branschen. Under mina år i yrket har jag löpandes deltagit i nationella och internationella utbildning och kongresser som bland annat IMCAS (International Master Course on Aging Science), EADV ( European Academy of Dermatology), BTS (Beaty through Science) samt fått möjlighet att undervisas av världsledande Plastikkirurger och Dermatologer som Dr. Mauricio De Maio, Dr. Ravi Jain, Dr. Raj Acquilla mfl.

Mina anställningar har varit på bland annat:

-Privat Dermatologisk specialistklinik där, jag behandlat patienter med hudsjukdomar som Akne, Rosacea och Atopisk Dermatitis.

-Danmarks äldsta och mest anrika kosmetiska klinik, Náge.

-Några av Danmarks största plastikkliniker, AK Nygart och Aleris Hamlet.

Utöver detta har jag haft praktik på Skånes Universitetssjukhus på lasermottagningen, där jag fått äran att gå bredvid Docent och Hudläkare Agneta Troilius Rubin.

Under anställningarna har jag förutom det dagliga arbetet också varit ansvarig för att utbildat andra sjuksköterskor på klinikerna i alla de behandlingar jag utför. För att arbeta som kosmetisk sjuksköterska i Danmark krävs en speciell licens av den danska Socialstyrelsen, Sundhedsstyrelsen. Under min tid i Danmark fick jag registrering till samtliga behandlingar som går att få som sjuksköterska, viket gjorde mig till en av Danmarks mest erfarna kosmetiska sjuksköterskor.

Följande behandlingar har jag en masterutbildning i:

Injektionsbehandling med Restylane och Juvederm.

Injektionsbehandling med Botulinumtoxin A, Azzalure och Vistabell.

Kemiska peelingar med Ph värde under 3,0.

Laserbehandlingar med IPL- kärl, pigment, hudföryngring och hårborttagning, Diod laser, KTP laser, Fraxel laser, CO2 laser med delegation från ansvarig Dermatolog och Nd Yag laser.

Kryolipolysis med Cool Sculpting och Cool tech.

Injektion med Natriumchlorid och Aethoxysclerol för ytliga kärl på benen.

Microneedling med Dermaroller, E-derma stamp.

Mesoterapi.

Huduppstramande behandling med Ultherapy och Ultracell.

Radiofrekvens och microneedling med Intracell.

Monopoliar- och Bipolar Radiofrekvens.

Vägledning i avancerad medicinsk hudvård med ZO skin helt och Skinceuticals.

Vägledning och försäljning via delegering av Dermatolog av medicinska krämer på recept mot akne, rosacea och hyperpigmentering.

PRP behandling.

Jag ser mig själv som en perfektionist med öga för detaljer och estetik, som eftersträvar att finna individanpassade, effektiva lösningar. Många av mina kunder tycker det är svårt att veta vilken behandling som passar just dem och deras behov, då det finns en uppsjö av olika aktörer och behandlingar som alla lovar det bästa resultatet. Mitt motto är därför att samla på mig erfarenhet och kunskap för att hjälpa mina kunder uppnå ett naturligt resultat med de absolut bästa behandlingarna och produkterna på marknaden. Majoriteten av de behandlingar jag valt att utföra är därför CE-märkta och/eller FDA godkända maskiner och produkter. Trygghet och ärlighet är mina ledord och jag kompromissar aldrig på säkerheten. Det gör mig därför mycket glad och stolt att få presentera min nya tjänst på Mindful Beauty/Studio Sofie, då jag brinner för varje behandling och produkt vi erbjuder och ser fram emot att få vara med om en mycket spännande utveckling på kliniken!

Mail: annelie@studiosofie.se

BesöksadressKajgatan 4F

234 39, Lomma Hamn

"Annelie er den bedste! Jeg har fået flere behandlinger af Annelie og jeg kan bare sige: Hun er den bedste. Naturligt resultat, ingen blå mærker og så er hun god at vende ønsker til behandling med - og hun siger også, hvis det ikke er en god ide." - trine