MESOPEELS (ansiktsbehandling klassisk och avancerad)

Mesoestetic har ett av världens bredaste sortiment av kemiska peels.
Sortimentet består av både singelsubstanser i olika styrkor (bland annat mjölksyra, salicylsyra, mandelsyra och TCA) och kombinerade framtagna för ett specifikt hudproblem.
Alla kemiska peelingar har ett pH värde på högst 1.8.
Tack vare det breda utbudet kan du skräddarsy och individanpassa alla dina behandlingar.

COSMELAN®

Cosmelan® en världsledande behandling inom pigmenteringar som blivit så populär för det går att behandla alla hudtyper på fitzpatrickskalan. Cosmelan® fungerar som behandling på bland annat melasma, åldersfläckar, postinflammatoriska hyperpigmenteringar och fräknar.
Cosmelan® är en två-stegs behandling vilket innebär att första steget utförs på kliniken, och andra steget är behandling som kunden fortsätter med hemma. Detta upplägg gör att behandlingen blir kontrollerad och fortsatt verksam under hela behandlingsförloppet.

Innan behandlingen kommer du alltid på konsultation så att vår terapeut kan avgöra om behandlingen är lämplig för dig samt gå igenom behandlingsupplägget noggrant.

MESOÉCLAT®

Behandlingen ger direkt uppstramning och fantastisk lyster. Den kraftfulla effekten håller i sig några dagar vilket gör den optimal inför ett speciellt event. Behandlingen jobbar även på sikt genom den kraftfulla kemiska peelen.

Behandlingen tar max 45 minuter tolereras av alla hudtyper!

  • - Direkt lyster och långvarigt resultat.
  • - Intensivt hudföryngrande effekt.
  • - Reducerar linjer och rynkor.
  • - Återfuktar huden på djupet.
  • - Antioxidant verkan.
  • - Stimulerar kollagen- och elastinproduktionen.

Behandlingen steg för steg
Först appliceras mesoéclat peel som innehåller bland annat salicylsyra och azelainsyra för att öka cellförnyelsen och jämna ut hudtonen. Därefter appliceras mesoéclat ampull fylld med näringsämnen och antioxidanter för att stärka hudens kollagen och elastin.
Avslutningsvis appliceras crystal fiber mask. Masken är tillverkad av nanofibrer och dränkt i aktiva ingredienser som den fuktgivande och regenererande hyaluronsyran, lugnande tångextraktet och skyddande platinpulvret.
Några dagar efter behandlingen kan huden börja flagna för att stimulera cellförnyelsen. Behandlingen kan med fördel utföras i kur om fem, med två veckor intervall.
Resultatet förstärks och förlängs för varje behandling och hudens förmåga att ta upp de aktiva ingredienserna ökar.

ACNELAN

Acnelan är en intensiv medicinsk behandling speciellt framtagen för acnebenägen och seborroisk hud där en klinikbehandling kombineras med ett hemvårdsprogram.
Acnelan utvecklades av mesoestetic i samarbete med en prestigefylld grupp av dermatologer för att erbjuda en säker, högkvalitativ och mycket effektiv dermo-kosmetisk behandling för acne.

GLOBAL EYECON

Professionell behandling som reducerar tecken på åldrande och trötthet runt ögonområdet. Kur bestående av tre behandlingar med tre veckors intervall. I behandlingen igår unika produkter framtagna för ögonområdet.

PERIOCULAR PEELING

Kemisk peel framtagen för behandling av hudåldrande, pigmenteringar och trötthetstecken i ögonområdet.
pH <1

PERIOCULAR SOLUTION

Steril lösning med en kombination av ingredienser för en depigmenterande och svullnadsdämpande effekt.

CRYSTAL FIBER EYE MASK

Hydrogel mask som verkar depigmenterande, återfuktande, svullnadsdämpande samt minskar trötthetstecken.