Injektionsbehandlingar

Vi utför inga injektionsbehandlingar på gravida eller ammande. Du ska vara frisk och inte ha någon infektion i kroppen.
Du är skyldig att informera din behandlare om eventuella sjukdomar och allergier.
Har du frågor eller funderingar efter din behandling är du alltid välkommen att kontakta oss!

Fillers

Fillers används för att återskapa och tillföra ansiktet volym. I dag finns många olika tekniker och produkter på marknaden. Vi föredrar att arbeta med så naturliga resultat som möjligt och gör därför gärna upp en behandlingsplan för bästa resultat.

Boka din behandling nu!

Tear troughs är behandling av området under ögonen. Vi återskapar enkelt volym vilket ger en piggare blick och till viss del minskar mörkare områden.

Boka din behandling nu!

Tear troughs
Skinbooster

Skinbooster är behandlingen för ökad fukt och lyster. Produkten injiceras ytligt och har en hållbarhet på upp till nio månader.

Boka din behandling nu!

Botox/Vistabel

Botox/Vistabel är det världsledande läkemedlet på marknaden vad gäller rynkbehandling. Genom sina muskelavslappnande egenskaper kan vi lätt behandla rynkor men även jobba med muskler för att få ett avsmalnande ansikte, minska spänningar i käken eller dämpa överaktiv haka och sura mungipor. Läkemedlet har dessutom mycket god effekt mot överdriven svettning (hyperhidros) samt förebyggande av migrän och spänningshuvudvärk.

Behandlingen upprepas 2-4 gånger om året beroende på utgångsläget och önskat resultat. Din livsstil och hudkvalitet påverkar resultatet.

Vi tar alltid emot för ett återbesök efter 10-14 dagar. Eventuell korrigering vid det besöket är kostnadsfri.

BOKA NU!

Hur snabbt ser man resultat?

Resultatet efter en fillerbehandling syns direkt men är oftast finare
efter ett par veckor när produkten integrerats i vävnaden.
Din livsstil och hudkvalitet påverkar resultatet.

Botox & Fillers, Läppar, Kinder, Käka & Haka

Kinder, käke och haka blir allt vanligare behandlingar. Det är här vi kan förstärka eller återskapa grunderna och konturerna i ansiktet. Dessa behandlingar är mer volymkrävande men ger mycket fina och långvariga resultat.

Boka din behandling nu!

Nasolabiala veck och sura mungipor är klassiska fillerbehandlingar. Med relativt små mängder kan vi sudda ut vecken från näsa till mun eller kuffa upp mungiporna.

Boka din behandling nu!

Nasolabiala veck och sura mungipor
Läppförstoring

Läppförstoring kan göras på många olika sätt och här går smaken ofta i sär. Vi föredrar att arbeta med mindre volymer i något tätare intervall för att få så naturliga resultat som möjligt och undvika de sk ankläpparna.

Boka din behandling nu!

Boka din behandling idag