Ansiktsbehandling klassisk och avancerad

Från 495:-

Boka direkt

Effektiva resultat 
På Mindful Beauty utför vi ett flertal olika ansiktsbehandlingar, alla med fokus på att uppnå effektiva resultat. Vi använder oss av aktiva produkter i alla våra ansiktsbehandlingar vare sig de är av mer klassisk stil som ”The special treatment” eller pensling med anpassad syra.
Vi har alla olika syror och de flesta i olika styrkor och du kan lita på att vi vet vad som passar just din hud. Ofta startar vi försiktigt för att sedan trappa upp styrkan i behandlingen. I vissa fall använder vi oss även av microneedling för att maximera effekten.
Anpassade produkter
För dig med den allra känsligaste huden så som Rosacea och Acne har vi självklart anpassade produkter i behandlingarna.
Världsledande märken
Produkterna kommer från de världsledande märkena ZO Skinhealth, Elixir, Mesoestetic och Dermaceutic. Vad som passar just din hud och dina önskemål är vår personal specialister på att avgöra. Ibland varierar det från gång till gång vad just din hud behöver för att må som allra bäst. Vi ser alltid till hudens nuvarande tillstånd.

Frågor & Svar Om ansiktsbehandling

Vad kan jag förvänta mig?

Efter genomgången hudanalys kan vår personal avgöra vad som är bäst för just ditt hudtillstånd. Följer du våra rekommendationer kan vi uppnå fantastiska resultat vare sig du har åldrad/solskadad hud, pigmenteringar, Rosacea eller Acne.

Hur går behandlingen till?

De allra flesta behandlingarna bygger på djuprengöring, prepeel behandling, kemiskpeeling efter hudtyp, återhämtande mask, anpassat serum och eftervård samt spf.

 

Hur känns behandlingen?

De allra flesta behandlingarna är sköna men kemisk peeling kan i vissa fall sticka eller ha en svagt brännande känsla vid neutralisering.

Hur förbereder jag mig för behandlingen?

Kom gärna osminkad och om du kan undviks starka syror och retinol dagarna innan.

Hur många behandlingar rekommenderas?

Högst individuellt, din behandlare hjälper dig att lägga upp en plan.

Vad behöver jag tänka på efter behandlingen?

Eftervård med rätt produkter är A och O för ett optimalt resultat. Vissa behandlingar är mer avancerade och du får ett skräddarsytt program att följa hemma (ZO Skinhealth).

Hur snabbt ser jag resultat?

En frisk och fin hud kräver daglig omvårdnad!

Finns det några biverkningar?

Vissa starkare behandlingar med syror och retinol kan medföra initial torrhet och rodnad. Följ din behandlares råd och huden kommer stråla!

Finns det några kontraindikationer, alltså ökad risk vid vissa tillstånd som bör tas hänsyn till vid behandling?

Överkänslighet mot någon av ingredienserna och graviditet.