Cosmelan

6000:-

Boka direkt

Cosmelan® en världsledande behandling inom pigmenteringar som blivit oerhört populär då det går att behandla alla hudtyper på fitzpatrickskalan. Cosmelan® fungerar som behandling på bland annat melasma, åldersfläckar, postinflammatoriska hyperpigmenteringar och fräknar. Cosmelan® är en tvåstegs behandling vilket innebär att första steget utförs på kliniken, och andra steget är behandling som kunden fortsätter med hemma. Detta upplägg gör att behandlingen blir kontrollerad och fortsatt verksam under hela behandlingsförloppet. Innan behandlingen kommer du alltid på konsultation så att vår terapeut kan avgöra om behandlingen är lämplig för dig samt gå igenom behandlingsupplägget noggrant.

Frågor & Svar Om COSMELAN

Vad kan jag förbättra med COSMELAN?

Alla typer av pigmenteringar. Behandlingen går att utföra på alla hudtyper!

 

Hur går behandlingen till?

Vi ser gärna att du kommer på en konsultation innan behandlingen så att vi noga kan gå igenom behandlingsförloppet.

Behandlingen består av en del som utförs på klinik där COSMELAN masken appliceras varpå du sedan går hem med denna. Din behandlare kommer uppge hur länge du ska vänta tills masken tvättas av. I behandlingspriset ingår COSMELAN homepack innehållande COSMELAN 2 kräm, Melan Recovery samt Melan 130+ solskydd (värde 3070 kr). Det är med COSMELAN 2 krämen som du fortsätter din behandling hemma.

 

För att uppnå full effekt med behandlingen kommer du under det närmsta halvåret behöva köpa till 2-3 st COSMELAN 2 krämer. Du kan köpa dom styckvis alternativt som Homepack.

Hur känns behandlingen?

Själva behandlingen på klinik känns ingenting men under den första månaden efter behandlingen kan man uppleva en kraftigt brännande känsla och stramhet i huden. Detta är helt normalt! Vi finns på plats att rådgöra med dig om du har frågor efter behandlingen.

Hur förbereder jag mig för behandlingen?

Kom gärna osminkad. 

Hur många behandlingar rekommenderas?

Du gör en behandling men det slutgiltiga resultatet är helt beroende på hur du sköter din eftervård hemma! Rådgör gärna med oss.

Vad behöver jag tänka på efter behandlingen?

Du måste följa eftervårdsrutinen. Det kan vara skönt att komplettera hudvården med ett riktigt bra fuktserum den närmsta tiden efter behandlingen.

Hur snabbt ser jag resultat?

COSMELAN är en lång behandling men redan efter ett par veckor ser du en markant skillnad på dina pigmenteringar. Behandlingen är dessutom kraftigt hudföryngrande!

Finns det några biverkningar?

Det för helt normalt med kraftig torrhet och sveda efter behandlingen. Dessa symtom minskas med rätt eftervård.