Fillers Kinder, haka och käke

Från 3.000:-

Boka direkt

Dessa behandlingsområden är grunden i ansiktet och vi använder oss av de allra bästa produkterna för att förstärka och framhäva dina ansiktsdrag. Vi uppnår en fin lyftande effekt och motverkar tecken på trötthet och "sagginess". Behandlingarna kräver en del volym varpå vi har olika behandlingspaket som du hittar i bokningsmenyn.

Frågor & Svar Om Fillers

Vad kan jag förbättra med fillers?

Dessa behandlingar skapar volym och kontur i ansiktet. De ger en lyftande effekt utan att ge ett onaturligt utseende. Vi arbetar nästan uteslutande med de sk MD Codes framtagna av Dr. Mauricio de Maio. 

Hur går behandlingen till?

Vi arbetar med både vass nål och cannula beroende på vilket område som ska behandlas.

Hur känns behandlingen?

En del upplever ett visst obehag med en tryckande känsla, detta går över direkt efter behandlingen. Produkten innehåller bedövningsmedel.

Hur förbereder jag mig för behandlingen?

Vi ser gärna att du har ätit och druckit ordentligt innan behandlingen. Kom gärna avsminkad och i god tid så du kan sitta och koppla av en stund.

Hur många behandlingar rekommenderas?

Detta beror helt och hållet på ditt utgångsläge. Ålder, hudkvalitet och önskad effekt spelar stor roll. Detta går vi igenom på plats.

Hur länge håller behandlingen?

Hållbarheten är lång, förr vissa produkter mellan 12-16 månader. Detta utesluter dock inte att man inte behöver fylla på för att nå önskad effekt.

Vad behöver jag tänka på efter behandlingen?

Efter behandlingen får du information om vad du ska tänka på. Undvik hård fysisk aktivitet det första dygnet samt bastu, jacuzzi och solning tills du känner att produkten integrerats i vävnaden.

Hur snabbt ser jag resultat?

Effekten syns direkt men är som finast ett par veckor efter behandlingen när produkten integrerats i vävnaden.

Finns det några biverkningar?

Någon dag efter behandlingen kan en viss svullnad uppstå och det är helt normalt att känna sig öm i det behandlade området. Vissa produkter ger mer svullnad och ömhet än andra beroende på bla lyftkapacitet.

Finns det några kontraindikationer, alltså ökad risk vid vissa tillstånd som bör tas hänsyn till vid behandling?

Du ska vara frisk, över 18 år och ej gravid.