Fillers tear troughs

Från 3.000:-

Boka direkt

Så avhjälper du mörka ringar under ögonen
Mörka ringar och håligheter under ögonen kallas för tear troughs och är ett område som lätt kan behandlas med fillers.

Om Tear Troughs
Håligheter och mörka ringar under ögonen är delvis en effekt av vår livsstil med dålig sömn, vätskeintag och kost. De uppkommer också på grund av stigande ålder eller är genetiskt betingade. Under ögonen finns blodkärl som blir mer framträdande och ger den mörka färgen då huden och fettvävnaden i området försämras. Genom att injicera en anpassad filler i området kan vi enkelt trolla bort trötthetstecknen. En behandling av tear troughs kan ibland behöva kombineras med filler i kinderna eller Botox i ögats ytterkant för att ge det bästa möjliga resultatet.

Frågor & Svar Om Fillers

Vad kan jag förbättra med Tear Troughsbehandling?

Mörka ringar under ögonen

Håligheter under ögonen

Hur går behandlingen till?

Behandlingen utförs med så kallad cannula vilket är en mjuk och trubbig nål. Denna förs in djupt under muskeln efter att det gjorts ett litet hål med en vass kanyl. Behandlingen tar ca tio minuter och du kan återgå till ditt vanliga liv direkt efter behandlingen. Du ser ett omedelbart resultat men efter några veckor har fillern integrerats i vävnaden och gett sitt slutgiltiga resultat.

Hur känns behandlingen?

En del upplever ett visst obehag med en tryckande känsla, detta går över direkt efter behandlingen. Produkten innehåller bedövningsmedel.

Hur förbereder jag mig för behandlingen?

Vi ser gärna att du har ätit och druckit ordentligt innan behandlingen. Kom gärna avsminkad och i god tid så du kan sitta och koppla av en stund.

Hur många behandlingar rekommenderas?

Behandlingen kan behövas upprepas efter ett par månader för att uppnå önskat resultat. Ibland är en kombinationsbehandling med kinder det bästa för ett fint resultat.

Hur länge håller behandlingen?

Resultatet är långvarigt, ca nio månader, men det kan behövas en påfyllning under perioden för att du ska få det resultat du önskar. Liksom med alla andra fillerbehandlingar påverkar din livsstil och hudvård resultatet.

Vad behöver jag tänka på efter behandlingen?

Efter behandlingen får du information om vad du ska tänka på. Undvik hård fysisk aktivitet det första dygnet samt bastu, jacuzzi och solning tills du känner att produkten integrerats i vävnaden.

Hur snabbt ser jag resultat?

Effekten syns direkt men är som finast ett par veckor efter behandlingen när produkten integrerats i vävnaden.

Finns det några biverkningar?

Någon dag efter behandlingen kan en viss svullnad uppstå och det är helt normalt att känna sig öm i det behandlade området.

Finns det några kontraindikationer, alltså ökad risk vid vissa tillstånd som bör tas hänsyn till vid behandling?

Viktigt att notera är att behandlingen ej hjälper mot mörka ringar som uppstår av pigmenteringar (det måste finnas en hålighet). Är du en person som lätt svullnar under ögonen, exempelvis på morgonen, så är inte denna behandling lämplig då det kan förvärra svullnaden, då har vi andra behandlingar att rekommendera.