XO Lips

5.000:-

Boka direkt

XO Lips är en unik behandlingsmetod framtagen för att på ett naturligt sätt kunna rotera läppen uppåt och på så sätt få mer av det läppröda synligt. XO Lips metoden innebär dessutom ingen spridd filler utanför läpplinjen. Naturligt fina läppar helt enkelt!

Frågor & Svar Om Fillers

Vad kan jag förbättra med XO Lips

Öka volymen på ett naturligt sett utan risk för att produkten sprider sig utanför konturen. En naturlig rotation av läppen för att synliggöra med av det läppröda.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen bygger på två steg varav det första är att rotera läppen mha Juvéderm Volift som injiceras med cannula. Därefter använder vi oss av en tunnare filler Juvéderm Volbella och fyller läppen med den speciella tekniken. Totalt använder vi oss av 2 ml fillers vilket kan låta mycket men vi garanterar naturligt fina läppar!

Hur känns behandlingen?

Denna behandlingen innebär ganska många stick men fillern innehåller bedövningsmedlet Lidocain och du får bedövningssalva innan behandlingen.

Hur förbereder jag mig för behandlingen?

Vi ser gärna att du har ätit och druckit ordentligt innan behandlingen. Kom gärna avsminkad och i god tid så du kan sitta och koppla av en stund. Invik blodförtunnande läkemedel dagarna innan.

Hur många behandlingar rekommenderas?

Ytterligare behandling rekommenderas efter ca en månad för att få ett långt hållbart resultat. Denna behandlingsmetod skiljer sig från vanliga läppbehandlingar och bör inte jämföras.

Hur länge håller behandlingen?

Resultatet är långvarigt, ca nio månader, men det kan behövas en påfyllning under perioden för att du ska få det resultat du önskar. Liksom med alla andra fillerbehandlingar påverkar din livsstil och hudvård resultatet.

Vad behöver jag tänka på efter behandlingen?

Efter behandlingen får du information om vad du ska tänka på. Undvik hård fysisk aktivitet det första dygnet samt bastu, jacuzzi och solning tills du känner att produkten integrerats i vävnaden.

Observera att svullnad och blåmärken är vanligt efter XO Lips.

Hur snabbt ser jag resultat?

Effekten syns direkt men är som finast ett par veckor efter behandlingen när produkten integrerats i vävnaden.

Finns det några biverkningar?

Någon dag efter behandlingen kan en viss svullnad uppstå och det är helt normalt att känna sig öm i det behandlade området.

Finns det några kontraindikationer, alltså ökad risk vid vissa tillstånd som bör tas hänsyn till vid behandling?

Du ska vara frisk, över 18 år och ej gravid.