Hyalase

Från 2.500:-

Boka direkt

Med hjälp av läkemedlet Hyalase kan vi ta bort gammal filler som är missprydande eller ojämn. Preparatet injiceras i området som ska behandlas och efter ett par dagar har fillern förbränts.

Läs gärna våra frågor och svar innan du bokar denna tjänsten!

Frågor & Svar Om Hyalase

Vad är Hyalase?

Hyalase är ett läkemedel som verkar som antidot till hyaluronsyra (fillers). Genom att injicera preparatet i ett område med fillers tex läpparna kan man snabbt och effektivt ta bort fillern. Man kan injicera en större mängd för att helt ta bort eller bara små droppar för att korrigera en ev asymmetri. Priset är per ampull och man betalar för hela ampullen även om den inte används.

Hur går behandlingen till?

Vi injicerar preparatet med en tunn nål. Behandlingen går snabbt.

Hur känns behandlingen?

En hyalasebehandling känns, framför allt i läpparna. En brännande känsla som dock är snabbt övergående. Bedövningssalva kan appliceras innan.

Hur förbereder jag mig för behandlingen?

Du får inte vara allergisk mot getingstick.

Hur många behandlingar rekommenderas?

Resultatet är avgörande på mängd Hyalase och hur mycket filler som önskas ta bort. Behandlingen kan behöva upprepas för att nå önskat resultat.

Hur länge håller behandlingen?

Permanent resultat. 

Vad behöver jag tänka på efter behandlingen?

En del personer svullnar i det behandlade området. Detta lägger sig alltid. Efter behandling kan man uppleva arv huden skrumpnar i hop och blir lite torr. Detta är övergående och inte permanent!

Hur snabbt ser jag resultat?

Oftast ser man en skillnad direkt efter behandlingen, men eftersom det sedan uppstår en svullnad så tar det ca 48 h innan allt lagt sig.

Finns det några biverkningar?

Ja allergiska reaktioner varpå du inte får ha känd allergi mot getingstick. Vi kan utföra pricktest på plats innan din behandling.

Finns det några kontraindikationer, alltså ökad risk vid vissa tillstånd som bör tas hänsyn till vid behandling?

Ja allergiska reaktioner varpå du inte får ha känd allergi mot getingstick. Vi kan utföra pricktest på plats innan din behandling.