Hyalase - borttagning av fillers

Från 2.500:-

Boka direkt

Hyalase - Borttagning av Fillers.

Vi på Studio Sofie strävar alltid efter ett så naturligt resultat som möjligt, men tyvärr ser vi att inte alla behandlingar utförs med samma finess.
Är du inte nöjd med din behandling, eller om du av någon annan anledning önskar att ta bort dina fillers kan vi självklart hjälpa dig.
Med hjälp av läkemedlet Hyalase kan vi ta bort gammal filler som är missprydande eller ojämn. Hyalase injiceras i området som ska behandlas och efter ett par dagar har fillern förbränts. Ring oss gärna, så kan vi tillsammans prata om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Konsultation krävs innan behandling och du får då en prisbild just för din behandling!

Frågor & Svar Om Hyalase

Vad är Hyalase?

Hyalase är ett läkemedel som verkar som antidot till hyaluronsyra (fillers). Genom att injicera preparatet i ett område med fillers tex läpparna kan man snabbt och effektivt ta bort fillern. Man kan injicera en större mängd för att helt ta bort eller bara små droppar för att korrigera en ev asymmetri. Priset är per ampull och man betalar för hela ampullen även om den inte används.

Hur går Hyalase behandlingen till?

Vi injicerar Hyalase med en tunn, vass nål. Behandlingen går snabbt.

Hur känns behandlingen?

En hyalasebehandling känns, framför allt i läpparna. Självklart varierar det från person till person hur ont Hyalasebehandlingen gör. En brännande känsla som dock är snabbt övergående. Bedövningssalva kan appliceras innan.

Hur förbereder jag mig för behandlingen?

Du får inte vara allergisk mot getingstick.

Hur många behandlingar rekommenderas?

Resultatet är avgörande på mängd Hyalase och hur mycket filler som önskas ta bort. Behandlingen kan behöva upprepas för att nå önskat resultat.

Hur länge håller behandlingen?

Permanent resultat. 

Vad behöver jag tänka på efter behandlingen?

En del personer svullnar i det behandlade området. Detta lägger sig alltid. Efter behandling kan man uppleva att huden skrumpnar ihop och blir lite torr. Detta är övergående och inte permanent!

Hur snabbt ser jag resultat?

Oftast ser man en skillnad direkt efter behandlingen, men eftersom det sedan uppstår en svullnad så tar det ca 48 h innan allt lagt sig.

Finns det några biverkningar?

Ja allergiska reaktioner varpå du inte får ha känd allergi mot getingstick. Vi kan utföra pricktest på plats innan din behandling.

Finns det några kontraindikationer, alltså ökad risk vid vissa tillstånd som bör tas hänsyn till vid behandling?

Ja allergiska reaktioner varpå du inte får ha känd allergi mot getingstick. Vi kan utföra pricktest på plats innan din behandling.