Fillers - läppförstoring

På Mindful Beauty (Studio Sofie) i Lomma och Motala arbetar vi med fillers av högsta kvalitet. Vi arbetar främst med Juvéderm från läkemedelsbolaget Allergan men kan även tillhandahålla Restylane från Galderma eller Aliaxin från IBSA.

Juvéderm är en gel som injiceras under huden för att fylla ut rynkor, fuktboosta torr hy och återuppbygga förlorad volym. Resultatet håller länge men är beroende av val av produkt och behandlingsområde. Din livsstil påverkar även hållbarheten.

Juvéderm består av en hyaluronsyra, en sockermolekyl som förekommer naturligt huden och som har en fantastisk förmåga att binda fukt, och därmed förbättra hudens elasticitet och struktur.

Produkterna innehåller lidokain, ett lokalt verkande bedövningsmedel.

Juvéderm har en bred produktportfölj anpassade till olika behandlingsområden. Kanske finns det något speciellt i ditt ansikte som du vill förbättra som en synlig rynka eller veck. Dessa ”punktinsatser” har länge varit de mest efterfrågade behandlingarna. I dag är det dock allt vanligare att behandla områden för att lyfta och forma på ett naturligt sett.

Vanliga behandlingar i dag är:
Konturera och definiera kindben
Förbättra området runt ögonen
Definiera haka och käklinje
Ge volym till läpparna

Vill du ta din injektionsbehandling till ytterligare en nivå för att få de mest långvariga och naturligt resultat kan vi arbeta med MD Codes framtaget av plastikkirurgen Mauricio De Maio. Vi jobbar då med speciella injektionspunkter ”koder” i sessioner om 4 ml per gång. Detta kommer lyfta, forma och framhäva ditt ansikte med fantastiska resultat. Efter en fullföljd behandling med MD Codes behövs endast en liten touch up någon gång om året.

För många kan det verka skrämmande att göra större behandlingar men faktum är att detta blir mindre kostsamt i längden och du får ett naturligt resultat och kan undvika karikatyransikte!

Läs gärna med om MD Codes på www.mdmaio.com

Information inför och efter din fillerbehandling:

Du ska vara 18 år fyllda och tänkt igenom din behandling noga, är du tveksam börja med att kontakta oss för en konsultation. Vid behandlingen ska du vara frisk och självklart inte gravid eller ammande. Att undvika blodförtunnande läkemedel och alkohol dagarna innan behandlingen kan vara klokt om man vill minimera risken för blåmärken. Produkterna innehåller lidokain bedövningsmedel och du måste uppge i fall du är allergisk mot det eller har några andra allergier.

Efter behandlingen känner jag igenom det injicerade området, om allt känns jämnt och fint går du hem och fortsätter din dag som vanligt. Skulle någon ojämnhet uppstå den närmsta dagen beror den med största sannlikhet på en liten blödning eller ödemansamling (svullnad), detta lägger sig inom någon vecka.

Det kan vara klokt att undvika hårdare träning och fysisk aktivitet det första dygnet och självklart ska du hålla det behandlade området rent och inte utsätta det för extremt solljus/värme eller extrem kyla.

För dig som genomgått en behandling finns vi tillgängliga via mobil alla dagar om året, detta för din säkerhet och trygghet.

Boka din behandling idag