- Lomma

Mindful Beauty Studio Sofie har funnits i Lomma sedan 2012 och drivs av Sofie Moberg Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom estetiska injektioner.

Sofie är sedan 2005 legitimerad sjuksköterska och 2012 specialiserad inom estetiska injektioner.

Behandlingarna utförs med fokus på naturliga resultat och patientsäkerhet. Efter många år inom branschen och heltidsarbete med injektionsbehandlingar kan du känna dig trygg. Sofie är utbildad av de främsta läkarna inom branschen som Dr. Berne och Dr. De Maio och hon deltar regelbundet i masterclasses för att hålla sig uppdaterad. På kliniken erbjuds alla typer av injektionsbehandlingar med fillers och botox, dessutom borttagning av oönskad fillers med Hyalase. Juvéderm har ca tio olika produkter vilket alltid gör det möjligt att hitta en filler som stämmer överens med dina önskemål.

Vår målsättning är alltid att du ska lämna kliniken med en positiv känsla av att ha gjort något för dig själv!

Till kliniken finns delegerande läkare och patientförsäkring.

Utöver injektionsbehandlingar erbjuder vi avancerad hudvård med Dermapen och kemiska peeler från DP Dermaceuticals och Dermaceutic. På kliniken säljs dessutom ett brett utbud av produkter från DP Dermaceuticals, Dermaceutic, Exuviance samt Palina skinphilosophy och make up.

Har du frågor eller funderingar kring en behandling är du välkommen att kontakta oss via mail.

Mobil0763-48 00 84

BesöksadressKajgatan 4F

234 39, Lomma Hamn

Kontakt