Sofie Moberg

VD, Leg. Sjuksköterska specialiserad på estetiska injektioner

Jag började min resa inom skönhetsbranschen år 2012 då jag valde att lämna sjuksköterskeyrket efter 7 år och i stället helt fokusera på estetiska behandlingar. I dag är jag stolt över att driva en av Sydsveriges främsta kliniker. Tillsammans med mina fantastiska kollegor kan vi i dag erbjuda behandlingar som levererar fantastiska resultat. Vi har helheten för en fantastisk hud!

Jag har förmånen att ingå i Allergan Medical Institute och på kliniken arbetar vi till största delen uteslutande med deras filler Juvederm och toxin BOTOX/Vistabel. För att kunna erbjuda er trygga och säkra behandlingar med det senaste inom branschen, och för att kunna ta del av forskning och utveckling inom branschen, deltar jag regelbundet på kongresser och utbildningar där några av världens främsta plastikkirurger utbildar som bla Mauricio de Maio.

Följande behandlingar jag har masterutbildning i:

Injektionsbehandlingar med Restylane och Juvederm med bla Dr. Fredrik Berne, Dr. Mauricio de Maio, Dr. Raj Acquilla, Dr. Tapan Patel.

Injektionsbehandlingar med Botulinumtoxin A med Dr. Håkan Löfving.

Injektionsbehandling tear troughs hos Dr. Rebecca Gardell.

Injektionsbehandling med IBSAs PROFHILO och Aliaxin i Milano.

Injektionsbehandling med Belkyra med Dr. Pyra Haglund.

Microneedling med Dermapen 4.

Inom varje område hålls flera utbildningar årligen.

 

På kliniken arbetar vi med CE märkta och FDA godkända produkter och apparatur. Säkerhet är ett av våra ledord liksom naturliga resultat och jag är stolt över att kunna erbjuda er det!

Delegerande och ansvarig läkare till kliniken är Dr. Henrik Owman som själv har arbetat i flera år inom den estetiska branschen.

 

Mobil0763-48 00 84

Mail: info@studiosofie.se

BesöksadressKajgatan 4F

234 39, Lomma Hamn

"KÄNNER MIG TRYGG I SOFIES HÄNDER. HON SER EXAKT VAD SOM KAN GÖRAS, OCH INTE SKA GÖRAS, FÖR ATT FRAMHÄVA MITT VACKRASTE JAG." - HANNA