KONTAKTA OSS

Kontakta oss

Du når oss på 0763 - 48 00 84

BOKA KONSULTATION

KONSULTATION

Du är alltid välkommen på konsultation när du har frågor och funderingar kring en eller flera behandlingar. På konsultationen går vi noga igenom dina önskemål och förväntningar och låter dig veta vad som är möjligt/rimligt att kunna uppnå.

Vi ger dig ett kostnadsförslag och behandlingsplan. Vi tänker långsiktigt med naturliga resultat.

Konsultationen kostar 500 kr men väljer du att genomföra din behandling inom en månad drar vi av kostnaden på behandlingspriset.

BOKA BEHANDLING

Kontakta oss

Du når oss även på telefon

KONSULTATION

Du är alltid välkommen på konsultation när du har frågor och funderingar kring en eller flera behandlingar. På konsultationen går vi noga igenom dina önskemål och förväntningar och låter dig veta vad som är möjligt/rimligt att kunna uppnå.

Vi ger dig ett kostnadsförslag och behandlingsplan. Vi tänker långsiktigt med naturliga resultat.

Konsultationen kostar 500 kr men väljer du att genomföra din behandling inom en månad drar vi av kostnaden på behandlingspriset.

VÄLKOMMEN TILL YOGA SHALA PÅ STUDIO SOFIE I LOMMA

A place for spiritual growth & healing

YINYOGA

Yinyoga kurs på 75 min. med Sofie Moberg

Du behöver ingen erfarenhet av yoga sedan tidigare och kan välja att gå en gång eller varje vecka, helt upp till dig. 


Vi kommer gå djupt in i yinyogans positioner för att lösa upp blockeringar och möjliggöra ett mer fritt flöde av qi (energi) i våra meridianer. 


Klasserna kommer inledas med meditation, Yinyoga positioner som hålls 3-5 minuter och avslutas med Savasana. Därefter några minuters meditation/reflektion.

KOMMANDE EVENTS I YOGASALEN

YOGAUTBILDNING

YOGA - SHAMANISM - HEALING

Vill du utbilda dig till Yogalärare och undervisa andra, eller längtar du efter djup transformerande livsutveckling?

Vilken intention du än har, så tillhandahåller vi en gedigen och livsomvälvande utbildning på 200 timmar fördelat över åtta långhelger.

Vårt mål är att föra dig framåt genom att erbjuda förfinade tekniker, djup healing och transformation samt  personlig och spirituell utveckling.

Vem är du, vad vill du, och vad är ditt högre syfte i livet?

Du leds i första hand in i dig själv och din egen utveckling. Sedan får du verktygen att leda andra, om du har en önskan att göra det?

Foto: Carl-Johan Dahlberg Fogelklou

NÄR?

Utbildningen hålls mellan

2024-10-04 - 2025-04-27

VAR?

Studio Sofie

Bronsgatan 14

234 45 Lomma

CERTIFIKAT?

När du har avslutat din Yogalärare-utbildning får du ett

Yoga Alliance certifikat

Todd Grube - Foto: Carl-Johan Dahlberg Fogelklou

Den här gedigna och ovanliga utbildningen går på djupet

och syftet är transformation på flera plan; själsligt, kroppsligt och mentalt. Vi kan hjälpa dig hitta och förstå din fulla potential och din enorma kraft, läkekraft och kreativitet. Att öppna upp för mer glädje, kärlek, förståelse, förlåtelse för dig själv och människorna runt omkring dig.

Med en kombination av anrika visdomsläror och mer moderna psykologiska

och filosofiska perspektiv, vill vi guida dig till mötet med dig själv som en frisk, sann och hel människa och själ. Med stor kunskap, visdom och ödmjukhet- guidar vi dig genom 200 timmar, fördelat över åtta långhelger. 

Hanna Dahlberg Fogelklou - Foto: Carl-Johan Dahlberg Fogelklou

UTBILDNINGENS INNEHÅLL

SUBTIL ANATOMI Bla. chakrasystemet, meridianer, akupunkturpunkter, kundalinienergi, Yin och Yang, drakenergi.

SHAMANISM Det inre barnet, obelysta sidor, arketyper, egot, kopplingen till psykolog Carl Jung, shamanska inre resor, shamanska andningsmetoder, kopplingen till naturen, djuren, jorden, universum.

MEDITATION Meditation och dess påverkan på nervsystemet, olika tekniker och läror.

TE-MEDITATION Temeditation och läran om olika japanska teer och traditioner.

BUTHO Japansk /shamansk meditation i rörelse.

CEREMONIER Cirklar, te -och kakaoceremonier.

HEALING

HEALING AV KARMA Bla. släkt och familjemönster, medberoende, gränssättning.

SOUNDHEALING Kristallskålar och elektronisk soundhealing. Du får också möjlighet att prova och lära dig spela själv på kristallskålarna.

QI GONG och kinesisk medicin.

GRUNDERNA i yoga, anatomi, fördjupa kunskapen i de olika asanas (yogapositioner) vägleda andra i yoga, hands on teknik, skadeförebyggning.

YOGISK FILOSOFI och de heliga skrifterna från Indien, historia.

KUNDALINIYOGA

TANTRAYOGA

ANDNING Pranayama.

KROPPSLÅS Bandhas för energikontroll.

HANDFATTNINGAR Mudras.

MANTRAN OCH BÖN

AUYRVEDA Indisk läkekonst och medicin, mat, vedisk massage.

PRAKTISK INFORMATION

Du anmäler ditt intresse via: info@hanna.se

Kursdatum i 2024:
4-6/10, 1-3/11 samt 29/11-1/12
Kursdatum i 2025:
17-19/1, 7-9/2, 14-16/3, 4-6/4 samt 25-27/4
Kurskostnad:
34.000 (ink moms)

Anmälningsavgiften är 4000 kr och bekräftar plats i gruppen. Det är begränsat med deltagarplatser för att du ska få den tiden och utrymmet du behöver av utbildningen i lugn och ro.


Early bird rabatt; 3000 kr. vid betalning innan 21/8- 2024

Delbetalnings-plan är möjlig på två eller tre tillfällen.


Anmälan är bindande och anmälningsavgiften återbetalas inte vid eventuellt avhopp. Liksom utbildningsavgiften vid påbörjad utbildning.


Ett telefonsamtal ingår med var och en som anmäler sig, för att besvara frågor om allt praktiskt som rör utbildningen men också om eventuella personliga frågor. 


Mailadress: info@hanna.se

Skicka gärna med en kort beskrivning av dig själv och varför du är intresserad och skulle vilja gå utbildningen. 


Vi ser fram emot att ses!

Välkomna till oss!

Todd och Hanna

Foto: Carl-Johan Dahlberg Fogelklou

Huvudlärarna

är Todd Grube och Hanna Dahlberg Fogelklou som båda har lång erfarenhet av spirituell utveckling, yoga och att guida och vägleda andra.

Todd Grube

Todd Grube har tidigare levt en period som munk och är upplärd av qigongmästare och Indiska yogamästare.

Detta gör honom helt unik i Sverige och en stor anledning till att den här utbildningen är helt exceptionell!

 

Han har studerat både under Sifu Damon Honeycutt som är senior student till Paulie Zink - grundaren av Yin yoga. Han har varit adept till Shaolin master Shi Yang Ming -of the Shaolin temple.

För närvarande är han adept för Tantric Nada yoga master Yuki Tanaguchi (Yogeshwari) of Japan i Tantrayoga, Nadayoga dans och Indisk martial arts.

 

Han är också väldigt kunnig healer inom traditionen av ayurveda och kinesisk medicin.

Todd är en välkänd och omtyckt yogalärare med över 25 års erfarenhet inom yoga, meditationstekniker, dans, kampsport, akupunktur, qigong och healing.

Han flyttade till Sverige för sju år sedan och har sedan dess utbildat flera hundra yogalärare i Sverige och USA.

Todd har grundat och utvecklat fyra olika yogastudios i USA, och två stycken studios i Lund.

Hanna Dahlberg Fogelklou

Hanna Dahlberg Fogelklou har också hon mer än 20 års erfarenhet av yoga och undervisning.

Hon har gått många yogalärarutbildningar inom olika yogiskainriktningar och tidigare gått som adept till Todd.

Hanna är utbildad inom holistisk hälsa och har två steg av reiki healing- Usui Shiki Ryoho.

Hon har utbildat sig inom Shamanismen i Sverige och USA. Under tolv års tid ägde och drev hon ett välkänt träningscenter i Halmstad, och hon är utbildad musikalartist på Balettakademiens treåriga yrkeslinje i Göteborg. Hanna är musikproducent och konstnär och vill främja spirituell utveckling för att öka kreativitet och livskraft.

Gästlärare

Under några tillfällen bjuder vi in våra erfarna gästlärare som förgyller utbildningen med sina specifika och unika kunskaper.Carl- Johan Dahlberg Fogelklou - Sceniskt framträdande och musik.

Vad innebär det att hålla en klass/workshop? Vad vill du förmedla? Litar du på dig själv?

Vågar du prata inför andra? Detta är frågor många grubblar över. Hur blir du trygg inför dina åhörare? Vi kommer gå igenom bitar som rör din röst. Pratar du tydligt? Går informationen fram? Låter du övertygande och trovärdig? Vi kommer jobba med din pondus i lärarrollen. Skillnaden mellan att ta en stor publik eller en mindre grupp är hårfin. Allt handlar om att lita på sig själv och våga göra fel. Att inte ta allt på för stort allvar och bjuda in humorn. 

Carl-Johan Dahlberg Fogelklou har över 20 års erfarenhet av att stå på scen och kommer med värme och glädje hjälpa dig lita på din förmåga att ta dig an dina åhörare. Carl- Johan är också utbildad yogalärare.Hanna Clemén kommer undervisa en klass med Kundaliniyoga, muddras, kritas och andra pranaövningar.

Hon har 10 års erfarenhet av yoga. 

Hon är utbildad i Vinyasayoga och hennes fokus ligger på Kundaliniyoga, Tantrisk yoga och Siddhayoga (esoterisk)Camilla Grube undervisar Bhakti Vinyasa, en organisk blandning av Kirtan, chanting och sanskrit.

Hon har utövat yoga i över 20 års tid med tonvikt på Bhaktiyoga.

Hon är djupt influerad av Jivamukti Yoga systemet, och Master Yogi Ragunath Cappo. 

LÄS VAD ANDRA SÄGER OM UTBILDNINGEN

”Att få dyka in i yogans värld med superproffsiga Todd och Hanna som lärare har varit något av det mest spännande jag gjort. Att yoga är så mycket mer än bara positioner! Jag har lärt mig en massa om mig själv. Att få lyssna och delta i Hannas olika föreläsningar om till exempel det inre barnet, att smyga på mig själv har varit djupt utvecklande. Hanna är ödmjuk och så närvarande i sitt sätt att dela med sig av sin kunskap.


Todd har massvis med erfarenhet kring olika områden som han berättar om med olika teman varje helg. Vi har gjort flera spännande ceremonier med t.ex. te och kakao. Både Hanna och Todd bjuder på sig själva, sin humor och sin vänskap. Helgerna har varit välgörande, man försvinner liksom in i en bubbla avskild från vardagen med magi, musik, träning, svett, skratt och tårar. 200 timmar fördelat på 8 helger gick så fort och jag vill ha mer. Det är energikrävande och stundtals skitjobbigt men har gett mig oerhört mycket och är bland det bästa jag gett mig själv. Att få dela denna upplevelse med mina fina kurskamrater där vi alla har vår egen resa som vi gör tillsammans på olika nivåer är så fint”.

// Anneli”När jag tog steget och anmälde mig till Todd och Hannas yogalärarutbildning visste jag inte riktigt om yogalärare var något jag absolut ville bli, men jag förstod att det skulle berika mitt liv... och oj, det gjorde det verkligen! Todds fantastiska yogakunskap och Hannas ömsinta sätt att vägleda oss in i djupet av oss själva håller världsklass. Jag är djupt tacksam för denna erfarenhet och djupt tacksam för att jag vågade ta steget ut. Nu en månad senare står jag inför att ha blivit erbjuden en plats som yogainstruktör och jag ser med glädje och förväntan fram emot ett nytt kapitel i mitt liv. Kan med stor kärlek och ömsinthet varmt rekommendera Hanna och Todds Yogalärarutbildning”.

//Katarina

 


”Jag är så glad att jag tog chansen och signade upp mig på denna utbildning. Det var mer än bara yoga. Shamanism är något jag tänker utforska mer. Utbildningen gav personlig utveckling och nya tankemönster. Hanna och Todd utgjorde en super-duo och guidade och ledde oss med stor kunskap och stort engagemang genom kursen. Så otroligt lyxigt att få dyka ned i yogans värld under 200 h såhär mitt i livet. Kan starkt rekommendera att gå kursen, för mig var det ett perfekt sätt att utvecklas i min yoga praktik och på köpet blev jag också introducerad till shamanismen”.

//Catrine

 

 

 ”Detta har varit en helt fantastisk yogalärarutbildning som har gått så djupt in på det centrala i yogan- föreningen mellan kropp och själ. Vi har fått lära oss att Yoga är så mycket mer än bara olika Asanas, även om vi också har ägnat mycket tid åt att finslipa på olika yogapositioner, att göra justeringar och att bygga klasser . Vi har fått lära oss om Ayurveda, filosofi, knutpunkter mellan shamanism och yoga och hur det kan berika både våra egna liv och hjäpa oss i vårt yogautövande och om vi vill, även som yogalärare. Det har varit en utbildning som har berört på djupet och verkligen fått oss deltagare att våga möta även de obelysta delarna av oss själva.


Det har inte alltid varit lätt, det har varit både svett, gråt och skratt under denna utbildning men jag kan säga att jag har aldrig känt mig friare som människa än vad jag gör nu. Jag har kunnat släppa taget om så otroligt mycket som jag inte längre behöver bära på i mitt liv och jag ser med spänning fram emot vad som har påbörjats under den här resan kommer att föra mig till. En av de viktigaste och finaste lärdomarna jag bär med mig är att jag har förstått vikten av att ta hand om mig själv och vara sann mot mitt inre jag. Och... för kvinnor... Om ni söker en utbildning som verkligen får er att våga ta steget till att "let your hair down", så har ni den utbildningen här.


Både Hanna och Todd har varit fantastiska lärare som har utmanat, inspirerat och delat med sig av oändligt mycket kunskap och visdom. Om du är nyfiken på vad djup transformation och helande kan göra för dig, kombinerat med alla de fördelar fysisk yoga för med sig, så är detta absolut utbildningen för dig.

Jag kan inte annat än att ge högsta betyg till den här utbildningen som jag hade önskat aldrig skulle ta slut".

//Maria Ljung

 

 

"Jag instämmer med de andras upplevelse av att det varit en härlig kurs med flera olika infallsvinklar på yogan. 

Jag har uppskattat blandningen av inslagen ni haft. Samtalen och föreläsningar kring Jung och schamanismen har varit spännande och lärorika, och har ju inbjudit till reflektion och samtal i gruppen. Likaså ayur vedan som är en stor del av yogans kunskapsbas, den fick vi ju omsätta och fundera över under senare delen av kursen. Roligt med det musikaliska perspektivet och CJs kompetens som jag uppskattar, hur han resonerar kring musikens betydelse.


För mig hade den delen kunnat vara framträdande ännu tidigare. Anatomi och den fysiska delen känner jag mig trygg i sedan tidigare, så för min del räckte det som gavs. Som helhet en väldigt fin och ambitiös kurs med många olika delar att ta in. Jag upplever mig mer trygg och grundad i yogan nu, vilket jag tackar er kurs och dess innehåll för . Ser fram emot att leda mer yoga framöver. Stor kram och tack till er!"

//Lisen