Profhilo & Profhilo Body

Från 3.000:-

Boka direkt

Profhilo är den snabba och enkla vägen till friskare hud! Ger utmärkta resultat när den används som enda behandling men kan också kombineras med andra estetiska behandlingar som till exempel Botox, fillers, IPL/laser eller PRX-T33.

Profhilo är en stabiliserad hyaluronsyra som injiceras ytligt i huden för att strama upp och motverka slapphet. Den integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som finns naturligt i huden. På Mindful Beauty Studio Sofie i Lomma och Motala erbjuder vi behandling med Profhilo av ansikte, hals, händer samt armar. Kliniska studier visar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras av behandlingen. Profhilo är hyaluronsyra när den är som bäst, utvecklad med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik. Den har en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra och ger långvarig effekt utan tillsats av cross- länkande substanser. Hyaluronsyra förekommer naturligt huden och hjälper till att bibehålla fukt samt att bidra till kollagenproduktionen. I takt med att huden åldras minskar produktionen av hyaluronsyra vilket gör att huden förlorar sin lyster och spänst samt att fina linjer och rynkor blir mer framträdande. Eftersom PROFHILO är en stabiliserad produkt finns den kvar i huden i ungefär 28 dagar. Under tiden aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin genom långsam frisättning av hyaluronsyra. Den här processen ger tydliga, positiva effekter på vävnaden.

Nu har vi även kroppsbehandlingen Profhilo Body!

Frågor & Svar Om Profhilo

Vad kan jag förbättra med Profhilo och Profhilo Body?

Stramar upp slapp hud exempelvis i ansikte, hals och dekolletage. Nu finns även Profhilo Body, samma produkt men i större volym samt i kit med tillhörande patches och hudkräm. Profhilo Body lämpar sig bla på överarmar och mage men går så klart att använda även på händer, knän etc.

Hur går behandlingen till?

Profhilo är den perfekta lunchbehandlingen, de tio sticken tar endast några minuter. Behandlingen genomförs med totalt 2 ml i två omgångar med fyra veckors mellanrum. Därefter kan behandlingen genomföras 1 - 2 ggr/år för att bibehålla effekten.

Profhilo Body består av ett kit med 2 st sprutor med vardera 3 ml. Beroende på område som ska behandlas går det åt olika mängd volym. Direkt efter behandlingen appliceras patches som sedan byts av patienten själv efter ca tre timmar. Området ska därefter regelbundet smörjas med tillhörande kropps

Hur känns behandlingen?

Visst obehag, dock snabbt övergående.

Hur förbereder jag mig för behandlingen?

Vi ser gärna att du har ätit och druckit ordentligt innan behandlingen. Kom gärna avsminkad och i god tid så du kan sitta och koppla av en stund.

Hur många behandlingar rekommenderas?

Behandlingen genomförs med totalt 2 ml i två omgångar med fyra veckors mellanrum. Därefter kan behandlingen genomföras 1 - 2 ggr/år för att bibehålla effekten.

Hur länge håller behandlingen?

Behandlingen genomförs med totalt 2 ml i två omgångar med fyra veckors mellanrum. Därefter kan behandlingen genomföras 1 - 2 ggr/år för att bibehålla effekten.

Vad behöver jag tänka på efter behandlingen?

Efter behandlingen får du information om vad du ska tänka på. Undvik hård fysisk aktivitet det första dygnet samt bastu, jacuzzi och solning tills du känner att produkten integrerats i vävnaden.

Hur snabbt ser jag resultat?

Effekten kommer smygande och full effekt syns först en månad efter andra behandlingen.

Finns det några biverkningar?

Någon dag efter behandlingen kan en viss svullnad uppstå och det är helt normalt att känna sig öm i det behandlade området.

Finns det några kontraindikationer, alltså ökad risk vid vissa tillstånd som bör tas hänsyn till vid behandling?

Du ska vara fullt frisk, över 18 år och ej gravid.