Profhilo

Från 3.000:-

Boka direkt

Profhilo är den snabba och enkla vägen till friskare hud! Ger utmärkta resultat när den används som enda behandling men kan också kombineras med andra estetiska behandlingar som till exempel Botox, fillers eller PRX-T33.

Profhilo är en stabiliserad hyaluronsyra som injiceras ytligt i huden för att strama upp och motverka slapphet. Den integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som finns naturligt i huden. På Mindful Beauty Studio Sofie i Lomma och Motala erbjuder vi behandling med Profhilo av ansikte, hals, händer samt armar. Kliniska studier visar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras av behandlingen. Profhilo är hyaluronsyra när den är som bäst, utvecklad med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik. Den
har en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra och ger långvarig effekt utan tillsats av cross- länkande substanser. Hyaluronsyra förekommer naturligt huden och hjälper till att bibehålla fukt samt att bidra till kollagenproduktionen. I takt med att huden åldras minskar produktionen av hyaluronsyra vilket gör att huden förlorar sin lyster och spänst samt att fina linjer och rynkor blir mer framträdande. Eftersom PROFHILO är en stabiliserad produkt finns den kvar i huden i ungefär 28 dagar. Under tiden aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin genom långsam frisättning av hyaluronsyra. Den här processen ger tydliga, positiva effekter på vävnaden!

Frågor & Svar Om Profhilo

Vad kan jag förbättra med Profhilo?

Stramar upp slapp hud exempelvis i ansikte, på händer, hals och armar.

Hur går behandlingen till?

Profhilo är den perfekta lunchbehandlingen, de tio sticken tar endast några minuter. Behandlingen genomförs med totalt 2 ml i två omgångar med fyra veckors mellanrum. Därefter kan behandlingen genomföras 1 - 2 ggr/år för att bibehålla effekten.

Hur känns behandlingen?

Visst obehag, dock snabbt övergående.

Hur förbereder jag mig för behandlingen?

Vi ser gärna att du har ätit och druckit ordentligt innan behandlingen. Kom gärna avsminkad och i god tid så du kan sitta och koppla av en stund.

Hur många behandlingar rekommenderas?

Behandlingen genomförs med totalt 2 ml i två omgångar med fyra veckors mellanrum. Därefter kan behandlingen genomföras 1 - 2 ggr/år för att bibehålla effekten.

Hur länge håller behandlingen?

Behandlingen genomförs med totalt 2 ml i två omgångar med fyra veckors mellanrum. Därefter kan behandlingen genomföras 1 - 2 ggr/år för att bibehålla effekten.

Vad behöver jag tänka på efter behandlingen?

Efter behandlingen får du information om vad du ska tänka på. Undvik hård fysisk aktivitet det första dygnet samt bastu, jacuzzi och solning tills du känner att produkten integrerats i vävnaden.

Hur snabbt ser jag resultat?

Effekten kommer smygande och full effekt syns först en månad efter andra behandlingen.

Finns det några biverkningar?

Någon dag efter behandlingen kan en viss svullnad uppstå och det är helt normalt att känna sig öm i det behandlade området.

Finns det några kontraindikationer, alltså ökad risk vid vissa tillstånd som bör tas hänsyn till vid behandling?

Du ska vara fullt frisk, över 18 år och ej gravid.