KONTAKTA OSS

Kontakta oss

Du når oss på 0763 - 48 00 84

BOKA KONSULTATION

KONSULTATION

Du är alltid välkommen på konsultation när du har frågor och funderingar kring en eller flera behandlingar. På konsultationen går vi noga igenom dina önskemål och förväntningar och låter dig veta vad som är möjligt/rimligt att kunna uppnå.

Vi ger dig ett kostnadsförslag och behandlingsplan. Vi tänker långsiktigt med naturliga resultat.

Konsultationen kostar 500 kr men väljer du att genomföra din behandling inom en månad drar vi av kostnaden på behandlingspriset.

BOKA BEHANDLING

OM STUDIO SOFIE

Vi vill att du ska känna dig så lugn och säker som det går inför mötet med oss. Här hittar du mer information om vilka vi är och vad som är våra specialiteter. Säkerhet är ett av våra ledord liksom naturliga resultat och vi är stolta över att kunna erbjuda er det. Söker du efter en studio med lång erfarenhet och gedigen kunskap samt erfarenhet? Vi på Studio Sofie hjälper dig med allt från traditionell hudvårdBotox, fillers, till Fotona IPL/Laser-behandlingar.

På kliniken arbetar vi med CE märkta och FDA godkända produkter och apparatur. Säkerhet är ett av våra ledord liksom naturliga resultat och jag är stolt över att kunna erbjuda er det! Delegerande och ansvarig läkare till kliniken är Dr. Henrik Owman som själv har arbetat i flera år inom den estetiska branschen.

Sofie Moberg

ÄGARE/LEG SJUKSKÖTERSKA

Grundare och VD för Mindful Beauty (Studio Sofie) i Lomma. Med ett estetiskt öga för både helhet och detaljer kan du känna dig trygg med ditt val av behandlare.

Jennie Cederlund

HUDTERAPEUT LASER/IPL SPECIALIST

Din hud speglar ditt inre! Med Jennies stora intresse och kunskap inom kost, hälsa och träning kompletterar hon sitt yrke som hudterapeut maximalt.

FRÅGOR & SVAR
Vilka är Studio Sofie?

Studio Sofie ligger i centrala Lomma, cirka 1 mil sydväst om Lund och en dryg mil norr om centrala Malmö.

Säkerhet är ett av våra ledord liksom naturliga resultat och vi är stolta över att kunna erbjuda er det.

Vid minsta lilla fråga eller fundering, tveka inte att höra av er. Tillsammans hittar vi den rätta behandlingen just för dig.

Studio Sofie - 0763-48 00 84

Vad är Botox?

Botulinumtoxin, Botox, är en injektionsbehandling som används både i medicinskt syfte vid exempelvis huvudvärk och tandgnissling samt vid estetiskt syfte för oönskade rynkor. Det är en muskelavslappnande behandling som används främst för att minimera och släta ut rynkor på ett naturligt och skonsamt sätt. Botulinumtoxin är en förkortning av botulinumtoxin typ A och är en av världens vanligaste medicinska estetiska behandlingar.

Vad är Fillers?

Fillers består av hyaluronsyra vilket är ett ämne som finns naturligt i kroppen och medverkar till att ge huden fukt och volym. Med åldern minskar detta ämne i huden vilket resulterar i att volymen i ansiktet minskar samt att rynkor uppstår. En injektionsbehandling med hyaluronsyra kan hjälpa till att återställa den förlorade volymen eller få en volymökning på områden man önskar.

Vad är Profihlo?

Profihlo är en fillers-behandling av hyaloronsyra som verkar anti-aging och har en uppstramande effekt.

Hyaluronsyra förekommer naturligt huden och hjälper till att bibehålla fukt samt att bidra till kollagenproduktionen.

Vad är Fotona?

Fotona är det ledande märket inom dermatologisk laser. Fotonas laser vitaliserar din hud utan kirurgi, injektioner eller nålar. Fotona används framförallt på ansikte och hals och ger en unik uppstramande och vitaliserande effekt. Den är perfekt för dig som inte känner dig redo för ett kirurgiskt ingrepp. Resultatet är permanent, självklart fortsätter åldringsprocessen. Vanligtvis görs en kur på fyra behandlingar med ca fyra veckors mellanrum. Slutresultat uppnås sex månader efter avslutad kur.

Vad är IPL?

IPL, eller Intensivt Pulsat Ljus, är en behandlingsmetod som används för att behandla en mängd olika hudåkommor. IPL-behandling kan användas för att minska synliga blodkärl och rodnad, behandla rosacea och ta bort pigmentfläckar. IPL fungerar genom att applicera högintensivt ljus på huden, vilket penetrerar huden och absorberas av de områden som ska behandlas. Detta ljus omvandlas sedan till värmeenergi som förstör det oönskade pigmentet eller kärlen. IPL-behandling är en skonsam och effektiv metod som inte kräver någon nedtid eller återhämtningstid efter behandlingen. Vanligtvis krävs flera behandlingar för att uppnå önskade resultat, men resultaten är vanligtvis långvariga och ger en förbättrad hudkvalitet.

SOFIE MOBERG

VD, LEG. SJUKSKÖTERSKA

Specialiserad på estetiska injektioner

Jag började min resa inom skönhetsbranschen år 2012 då jag valde att lämna sjuksköterskeyrket efter 7 år och i stället helt fokusera på estetiska behandlingar. I dag är jag stolt över att driva en av Sydsveriges främsta kliniker. Tillsammans med mina fantastiska kollegor kan vi i dag erbjuda behandlingar som levererar fantastiska resultat. Vi har helheten för en fantastisk hud!

Om Sofie

Jag har förmånen att ingå i Allergan Medical Institute och på kliniken arbetar vi till största delen uteslutande med deras filler Juvederm och toxin BOTOX/Vistabel. För att kunna erbjuda er trygga och säkra behandlingar med det senaste inom branschen, och för att kunna ta del av forskning och utveckling inom branschen, deltar jag regelbundet på kongresser och utbildningar där några av världens främsta plastikkirurger utbildar som bla Mauricio de Maio.


Utbildning
  • Injektionsbehandlingar med Restylane och Juvederm med bla Dr. Fredrik Berne, Dr. Mauricio de Maio, Dr. Raj Acquilla, Dr. Tapan Patel.
  • Injektionsbehandlingar med Botulinumtoxin A med Dr. Håkan Löfving.
  • Injektionsbehandling tear troughs hos Dr. Rebecca Gardell.
  • Injektionsbehandling med IBSAs PROFHILO och Aliaxin i Milano.
  • Injektionsbehandling med Belkyra med Dr. Pyra Haglund.
  • Microneedling med Dermapen 4.
  • Inom varje område hålls flera utbildningar årligen.

JENNIE CEDERLUND

AUKTORISERAD HUDTERAPEUT

Jennie är utbildad på Yrkeshögskolan för hudvård och spa i Stockholm och innehar nationell Cidesco examen samt auktorisering via SHR. Jenny startade sin karriär som hudterapeut genom att arbetat utomlands på olika sparesorts med hudvård och spabehandlingar. I Sverige har Jennie valt att vidareutbilda och specialisera sig inom avancerad och resultatinriktad hudvård med bland annat IPL från Nordlys, miconeedling Dermapen, PRX-T 33, samt hudvårdsbehandlingar från Mesoestetic, Elixir, ESSE och Dermaceutic. Några av världens bredaste hudvårdsmärken vad gäller kemiska peelingar, klinik- och hemvårdsprodukter. Jennie har ett holistiskt synsätt och ser alltid till din huds nuvarande tillstånd och anpassar produkterna i behandlingen. Låt Jennie hjälpa dig till en frisk fin hud!

KONTAKTA OSS

Kontakta oss

Du når oss även på telefon

KONSULTATION

Du är alltid välkommen på konsultation när du har frågor och funderingar kring en eller flera behandlingar. På konsultationen går vi noga igenom dina önskemål och förväntningar och låter dig veta vad som är möjligt/rimligt att kunna uppnå.

Vi ger dig ett kostnadsförslag och behandlingsplan. Vi tänker långsiktigt med naturliga resultat.

Konsultationen kostar 500 kr men väljer du att genomföra din behandling inom en månad drar vi av kostnaden på behandlingspriset.