Fillers i Lomma

Fillers består av hyaluronsyra vilket är ett ämne som finns naturligt i kroppen och medverkar till att ge huden fukt och volym. Med åldern minskar detta ämne i huden vilket resulterar i  att volymen i ansiktet minskar samt att rynkor uppstår. En injektionsbehandling med hyaluronsyra kan hjälpa till att återställa den förlorade volymen eller få en volymökning på områden man önskar.

 

Våra behandlingar

Se vilka fillersbehandlingar vi erbjuder nedan och vad de olika behandlingarna innebär.

Varför använder man Fillers?

Fillers används bland annat vid ansiktskonturering, läppförstoring och behandling av rynkor och ärr. Behandlingen går snabbt och resultatet kommer omedelbart. Syftet med fillers är att förebygga, återskapa, skulptera, förminska, framhäva, förstärka, tillföra fukt/lyster, ansiktskonturera och ge symmetri. Möjligheterna inom injektionsbehandlingar med fillers är oändliga och med vår gedigna erfarenhet kan du känna dig trygg och väl omhändertagen. 

 

Vad är viktigt att tänka på under och efter fillersbehandling?

Besöket startar alltid med en konsultation. Därefter får kunden bedövningskräm under tiden som en hälsodeklaration fylls i. Tillsammans går vi igenom en individuell behandlingsplan, vilken typ av fillers vi ska använda, kostnad och vilket resultat vi vill uppnå. Resultat syns redan efter 1-5 dagar och efter ca två till tre dagar har oftast eventuell svullnad försvunnit. Efter behandlingen är det viktigt med en uppföljning för att säkerställa att behandlingen uppfyllde dina förväntningar. 

En fillersbehandling är inte permanent. Hyaluronsyra bryts naturligt ner med tiden och effekten kan vara mellan fyra och arton månader. Varaktigheten beror främst på behandlingsområde och vilken filler som används men även på individuella skillnader såsom ålder, rökning, livsstil mm. Behandlas man regelbundet kvarstår dock effekten längre för varje behandling. Första gången man gör en behandling rekommenderas att man gör en ny behandling inom tre månader för att få ett så varaktigt resultat som möjligt.

"jag var till en början tveksam och undrade om det var rätt för mig. men redan några dagar efter första behandlingen kändes det helt rätt och efter några veckor ångrade jag att jag inte kommit till skott tidigare. det gör verkligen stor skillnad och effekten är långvarig, jag är riktigt nöjd!" - anders malmö