PRX-T33

Från 1.700:-

Boka direkt

PRX-T33 är nästa generations antiagingprodukt som möter dagens och morgondagens kunders behov av effektiv och resultatinriktad hudvård helt utan nålar.
PRX-T33 är en medicintekniskt klassad produkt. Dess innovativa och patenterade behandling med tillhörande produkter för hemvård är utvecklat av Dr. Castellana efter lång tids forskning och produktutveckling

Behandlingen består av att en produkt innehållande TCA med tillsatt väteperoxid masseras/trycks ner i huden. Väteperoxiden gör att överhuden inte koagulerar vilket främjar hudens återhämtning. Behandlingen är likvärdigmed en filler och har en kollagenuppbyggande effekt vilket alltså hjälper huden även på sikt. Behandlingen passar för alla hudtyper och kan utföras oavsett årstid. Ingen ljuskänslighet eller frostning förekommer.

 

Frågor & Svar Om PRX-T33

Vad kan jag förbättra med PRX-T33?

Rynkor och linjer

Torr hud

Förlorad fasthet och elasticitet

Nedsatt fyllighet

Ojämna pigmenteringar

Ljusåldrad hud

Ärrbildningar

Bristningar

Åldrad hud hals, dekolletage och händer.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen består av att en produkt innehållande TCA med tillsatt väteperoxid masseras/trycks ner i huden. Väteperoxiden gör att överhuden inte koagulerar vilket främjar hudens återhämtning. Behandlingen är likvärdig med en filler och har en kollagenuppbyggande effekt vilket alltså hjälper huden även på sikt. Behandlingen passar för alla hudtyper och kan utföras oavsett årstid. Ingen ljuskänslighet eller frostning förekommer.

Hur känns behandlingen?

För det mesta känns inte behandlingen inte alls obehaglig, på vissa kan en lätt brännande känsla uppstå. denna är snabbt övergående.

Hur förbereder jag mig för behandlingen?

Kom gärna osminkad. Vi ser gärna att du undviker starka produkter med syra och retinol ett par dagar innan behandlingen.

Hur många behandlingar rekommenderas?

Behandlingen görs i kur på minst fyra behandlingar med ca. en veckas mellanrum. Därefter görs en underhållsbehandling var sjätte månad för att bevara effekten. PRX-T33 kan absolut ersätta dina vanliga ansiktsbehandlingar och utföras månadsvis om så önskas.

Vad behöver jag tänka på efter behandlingen?

Efter behandlingen rekommenderar vi hemmavårdsprodukter utefter dina behov. Mellan behandlingarna är det viktigt att använda produkter med rätt pH värde och du får därför med dig sachetter med dag och nattkräm hem. 

Hur snabbt ser jag resultat?

Många ser en fin effekt omgående men efter ett par dagar kan huden kännas lite torr och då är det viktigt att använda eftervårdsprodukterna för optimal återhämtning.

Finns det några biverkningar?

I sällsynta fall kan man reagera med rodnad och torrhet. Detta lägger sig alltid. Vissa pigmenteringar kan också bli mer synliga i början då de kommer upp till ytan för att sedan blekna bort.

Finns det några kontraindikationer, alltså ökad risk vid vissa tillstånd som bör tas hänsyn till vid behandling?

Har du någon sjukdom eller tar eventuella mediciner är det mycket viktigt att du uppger det så vi kan ta ställning till om behandlingen är lämplig för just dig. 
 
PRX-T33 kan göras om du är gravid.